cookie-og-privatlivspolitik
Tanja Lagerbon er klar til at byde indenfor. Billedet her er dog taget på hjemadressen, som hun nu flytter varerne fra.
Tanja Lagerbon er klar til at byde indenfor. Billedet her er dog taget på hjemadressen, som hun nu flytter varerne fra.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Forsidefruernes favorit

Netbutikken La Bon flytter nu fra Branderslev og helt ind til Nakskov i lokalerne, der tidligere husede børnetøjsbutikken "Station 29"
25. november 2021 kl. 08:19 Af Daniel Brøns

NAKSKOV Netbutikken La Bon har på bare to år fået så godt vind i sejlene, at ejeren, den 30-årige Tanja Lagerbon nu har besluttet at investere i rigtige butikslokaler i centrum af Nakskov.

- Det er lykkedes at få virkelig godt gang i salget - også fordi flere af de kendtes børn går i butikkens tøjmærker, siger hun og fortæller, at man jævnligt har kunnet se hendes tøj i programmet "Forsidefruer".

Skal Tanja Lagerbon nævne et særpræg ved tøjet er det, at pigetøjet gerne må være meget "piget" med flæser og den slags, mens drengetøjet skal være rigtig smart.

Hun oplever lige nu en særlig interesse for tøjmærket Laivicar, som hun også selv synes rigtigt godt om, men har også mærker fra fem andre kendte leverandører.

- Jeg kan derfor bestemt godt fylde butikken med spændende varer, siger hun og forsikrer, at priserne er attraktive for andre end forsidefruer også.

Annonce

Åbningsdagen bliver Black Friday, hvor hun håber at møde en masse af hendes nye og gamle kunder til en snak og gode tilbud. Og hun føler sig meget sikker i forhold til, at hun bliver i Søndergade 24.

- Min lejeaftale er fleksibel, men jeg tror , at projektet bliver permanent. Man skal huske, at jeg ikke er afhængig af et stort gadesalg, da jeg jo kan pakke varer i de perioder, hvor der ikke er kunder, siger hun og fortæller, at eneste forskel på at handle her - og i en rigtig butik er, at der også er "usynlige" kunder inde i butikken fra nettet, som løbende køber også.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE