cookie-og-privatlivspolitik
Frederik Christensen og Martin Stærke foran den ejendom på Axeltorv, de har købt sammen med Micki Eriksen.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Fremtidstro på Axeltorv

Tre lokale erhvervsmænd er så optimistiske omkring udviklingen på Axeltorv, at de har investeret i en af torvets ejendomme.
19. april 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV - Vi satser og tror på fremtiden, og vi tror på, at Axeltorv er en del af den positive fortælling om Nakskov, som er ved at forme sig.

Sådan lyder det fra Martin Stærke, administrerende direktør ved C. E. Andersen.

Så positiv over for de forandringer, der lurer lige om hjørnet på Nakskovs centrale torv, er Martin Stærke, at han sammen med to andre lokale erhvervsmænd har investeret i en ejendom på Axeltorv.

De to andre er Frederik Christensen, ejer af XL Byg, og Micki Eriksen, ejer af virksomheden Rustfri-DK Design.


Forandring fryder

"Forandring er lig fornyelse og et must for at løfte vores by til en ny tidsalder. En genopretning af livet på torvet kræver forandringer. Planerne for Axeltorv med grønne miljøer og arealer til aktiviteter er den rette vej til en genopretning af livet på torvet. Torvet har været dødt i årtier - gråt i gråt. Torvets nuværende funktion må beskrives som en stor "rundkørsel". Den mindre grønne beplantning, som oprindeligt var på torvet om rytterstatuen er fjernet og erstattet af beton - årsagen kan kun være besparelser."

Annonce

Sådan lød det i et læserbrev, som de tre erhvervsledere indrykkede i Folketidende i sidste uge.

Indlægget slutter optimistisk:

"Vi har store forventninger til det nye torv og de muligheder det vil bringe. Vi tror på forandringer og ønsker at være en del af disse muligheder."


Attraktiv hjørneejendom

Christensen, Eriksen og Stærke har sat handling bag deres ord ved at investere i hjørneejendommen, hvor Geertsen Radio tidligere lå. En attraktiv ejendom med god placering og udsigt til facaderne på de smukke bygninger overfor, siger Martin Stærke.

I selskabet PSN (Production Site Nakskov) ejer de tre i forvejen erhvervsejendomme på tilsammen omkring omkring 20.000 kvadratmeter rundt om i Nakskov.

Annonce

Hvad den nyerhvervede ejendom på Axeltorv skal bruges til, vides endnu ikke. Men en luksusbager ville ikke være et dårligt bud, lyder det dog optimistisk fra Martin Stærke.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE