cookie-og-privatlivspolitik
Sabrina Adeldam har åbnet Sydhavs Massage, som holder til hos Salon Margarita i Østergade.
Sabrina Adeldam har åbnet Sydhavs Massage, som holder til hos Salon Margarita i Østergade.
Foto: David Arnholm

Ugeavisen Lolland

Frisør tog imod massør

Sabrina Adeldam fortalte sin frisør, at hun manglede et lokale - og så gik det stærkt.
31. juli 2020 kl. 07:00 Af David Arnholm

Annonce

MARIBO Når man får en god idé, behøver man ikke ruge over den - man kan også bare kaste sig ud i det. Det har massør Sabrina Adeldam og frisør Bettina Munk gjort.

Sabrina Adeldam er nyuddannet massør, og efter en tid som udekørende massør ville hun gerne have et fast lokale. Og en dag, da hun var inde for at blive klippet hos sin faste frisør, Bettina Munk i Salon Margarita, fortalte hun om udfordringerne med at finde et lokale.

Så opstod idéen: Bettina Munk kunne sætte et par vægge op og lave lokaler, så Sabrina Adeldam kunne rykke ind i Salon Margarita med sin forretning.

Det var i december. I februar begyndte byggeriet, og 3. marts åbnede Sabrina Adeldams "Sydhavs Massage" i salonen i Østergade 9.

Få uger efter lukkede landet. Men nu er der igen gang i gågaden, hvor Sabrina Adeldam er lykkelig for lokalerne og samarbejdet med Bettina Munk.

- Det fungerer så godt. Jeg har lige den plads, jeg skal bruge, og det er midt på gågaden. Kan det være bedre? spørger hun.

Flere kunder begynder således med en klipning og får en gang massage bagefter. "Dobbelt op på wellness", som de kalder det.

Sabrina Adeldam tilbyder både en blid wellness-massage og andre former for massage, hvor hun tager hårdere fat og får arbejdet i bund med myoser, sportsskader og lignende.

Hun er nemlig uddannet som fysiurgisk massør og sportsbehandler på At Work-skolen på Frederiksberg.

- Jeg har fået rigtig meget positiv feedback. Folk fortæller, at de smider det smertestillende, og det er det bedste at høre, konstaterer hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce