cookie-og-privatlivspolitik
Alle kan deltage med en bod, så man ved aldrig, hvad man møder på markedet.
Alle kan deltage med en bod, så man ved aldrig, hvad man møder på markedet.
Foto: Arkivfoto/Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Genbrugsmarked jubler

Foreningen "Nyt og Brugt" holder i weekenden marked i Nakskov. Og indtil nu har det været en god sommer.
23. juli 2021 kl. 05:49 Af Daniel Brøns

NAKSKOV De gratis færger har helt sikkert lokket flere turister til Lolland. Det vurderer Lena Kisum, der er formand for foreningen "Nyt og Brugt", der i weekenden holdt marked i Kragenæs på havnen, hvor der var overstrømmende interesse for foreningens boder.

- Vi kunne slet ikke få armene ned, for der var virkelig mange kunder. Det ærgerlige var kun, at vi ikke kunne få så mange boder med, siger hun og fortæller, at boerne lå i området mellem købmanden og færgen, hvor mange passerede forbi.

Hun håber nu på endnu større interesse, når markedet rykker til Nakskov i weekenden, hvor de handlende stiller boderne op på "cirkuspladsen" ved Nybro - altså nær havnen og i centrum, hvor mange turister færdes.Markedet har åbent den 30. 31. og 1. august, og Lena Kisum håber på 15 stadeholdere. Man kan købe en stand på markedet for 100 kr. pr. dag eller 200 for 3. Der er åbent 12-17 fredage, 10-17 lørdag og 10-15 søndag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE