cookie-og-privatlivspolitik
Dansere fra Popps Dansestudio optræder med opvisning til idrætsdagen i Halsted.
Dansere fra Popps Dansestudio optræder med opvisning til idrætsdagen i Halsted.
Foto: pr

Ugeavisen Lolland

Gi' den én på hatten i Halsted på lørdag

Lørdag 2. oktober afholder Halsted Avnede Sportsklub (HASK) Idrætsdag i Halsted. Alle er velkomne.
27. september 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

HALSTED På lørdag, 2. oktober fra klokken 9.30, er der festlig idrætsdag på Halstedhus Efterskole - arrangeret af HASK, Halsted Avnede Sportsklub.

- Den direkte årsag til arrangementet er, at sportsklubber og foreninger på Lolland Falster generelt har oplevet et markant frafald i medlemstal under coronakrisen. Derfor har Lolland kommune dannet en Covid 19 Pulje, som sportsklubber har kunnet søge midler fra til sportslige initiativer. Det har HASK valgt at gøre. Derfor skal den have "En på Hatten" i Halsted på lørdag, fortæller Kaj Helm Larsen fra HASK.

Idrætsdagen starter klokken 9.30 med morgenkaffe og rundstykker. Der vil i løbet af dagen være instruktion i badminton, fodbold og krolf. Alle kan være med. Der vil ligeledes være Fri Leg på boldbanerne. Popps Dansestudio vil lave danseopvisning klokken 13.30. Freja Popp har både undervisning i disco- show dance samt voksendans. Så hvis nogen har lyst til en sving om efter opvisningen, er det også muligt. Som noget helt andet kan man komme med på en Historisk Vandring i det smukke Halsted mellem kl.okken 14 og

Per Bergstrøms "folkekøkken" sørger for lidt godt til maven og ganen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE