cookie-og-privatlivspolitik
Thorbjørn Nielsen og Bente Nilsson har her sat sig i en af Brafabs smukke havesofaer.
Thorbjørn Nielsen og Bente Nilsson har her sat sig i en af Brafabs smukke havesofaer.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

God stil på terrassen og i haven

Thorbjørn Nielsen introducerer Brafab, nordens største leveradør af havemøbler i sine butikker i Ullerslev, Nykøbing og Vordingborg.
29. april 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

ULLERSLEV - Jeg er ret stolt over, at jeg nu kan servicere vores kunder gennem Brafabs digitale portal, siger Thorbjørn Nielsen, der ejer Møblér-butikkerne i Ullerslev, Nykøbing og Vordingborg.

Det betyder, at den enkelte kunde kan bestille sine indkøb på nettet for så siden at få dem leveret til en af Thorbjørn Nielsens butikker.

Endnu mere stolt er Thorbjørn Nielsen over overhovedet at forhandle Brafabs produkter.

- Vi taler om Nordens største importør af havemøbler. Virksomheden har et enormt sortiment, som vi kun kan præsentere en lille del af i butikkerne. Men på nettet får man virkelig en fornemmelse af, hvor stort og varieret udbuddet er, forklarer Thorbjørn Nielsen.

Her er møbler i teak, i flet og i aluminium. Og i de enkelte serier er der mulighed for at sætte et møblement sammen, som passer nøjagtigt til ens egne behov, eksempelvis en tre-personers sofa i en bestemt farve.

Annonce

Individuelle løsninger

Brafabs møbler er meget populære; men det skal man i dag passe lidt på med at sige, griner Thorbjørn Nielsen og forklarer:

- Før var det nærmest et kvalitetsstempel, når man sagde om en vare, at den var meget populær og en af vores mest solgte.

- Sådan er det ikke i dag, hvor kunderne gerne vil være helt unikke med en ganske særlig og individuel smag.

- Om Brafab kan man sige, at sortimentet er så bredt og varieret, at det kan tilfredsstille enhver smag fra den mest almindelige til den mere specielle, siger Thorbjørn Nielsen.


Udstilling i Ullerslev

Ved Møblér med Ullerslev Snedkerforretning i Ullerslev plejer den øverste del af butikken i forårs- og sommersæsonen at byde på en stor udstilling med havemøbler.

Annonce

Det gør den også i år, hvor butikkens nye leverandør dominerer. Her er både sofaer i aluminium og flet og teaktræ fra Brafab. Og når alt er blevet pakket ud, kan kunderne gå på opdagelse mellem sofamoduler, masser af hynder, stole, borde og parasoller i alle størrelser.

Brafab er en svensk virksomhed med en historie, der går helt tilbage til 1935, og deres havemøbler er kendetegnet ved at være særdeles holdbare.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE