cookie-og-privatlivspolitik
Kim Richs har tre "nursepladser" i sit gør-det-selv-værksted, hvor bilejere kan leje sig ind på timebasis.
Kim Richs har tre "nursepladser" i sit gør-det-selv-værksted, hvor bilejere kan leje sig ind på timebasis.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Gør-det-selv på Richs' værksted i Nørreballe

Bilejere har mulighed for at leje værkstedsplads til en hurtig reparation af køretøjet - og altid med et godt råd fra værkstedsejeren som bonus.
21. april 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NØRREBALLE En lift, et velassorteret værktøjsskab og et solidt arbejdsbord i et velventileret og sobert værksted. Hvad mere kan en bilejer med sans for at klare reparationerne på køretøjet selv, vel egentlig drømme om?

Den drøm lader sig faktisk realisere. I Nørreballe, hvor den uddannede mekaniker Kim Richs lejer netop sådanne faciliteter ud i sit gør-det-selv-værksted.

-Hvis du står for at skulle udskifte udstødningen eller tandremmen på din bil, eller du har andre mindre reparationer, du selv vil stå for, og som kræver en lift og en håndfuld godt værktøj, så er det oplagt for dig at leje dig ind i gør-det-selv-værkstedet, lyder det fra Kim Richs, som for det meste arbejder i sit eget værksted ved siden af, hvor han går og hygger om en af sine i alt 18 veteranbiler.

- Så har du brug for et godt råd fra en erfaren mekaniker, når du er i gang i gør-det-selv"-værkstedet, så står jeg altid til rådighed - ja, måske også selvom du ikke engang spørger, lyder et lunt fra Kim Richs.

Gør-det-selv-værkstedet på Vestre Landevej 118 i Nørreballe er ikke gearet til større operationer, der strækker sig over flere dage eller uger.

Annonce

- Det vil blive for dyrt, for det koster 100 kroner i timen at leje sig ind i mit værksted, slår Kim Richs fast.

Har du endnu ikke fået skiftet vinterdækkene ud med sommerdæk, så kan Richs også tilbyde enhver facilitet, der er nødvendig til den procedure.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE