cookie-og-privatlivspolitik
Mathilde Falch kommer til Nakskov med band.
Foto: Timm Vladimir/globaleye

Ugeavisen Lolland

Gratis koncert med Mathilde Falch

I Nakskov 4. december.
01. december 2021 kl. 07:00 Af Marianne Knudsen

NAKSKOV Lørdag 4. december klokken 20 er det muligt at komme til gratis koncert med Mathilde Falch med band. Sangeren og sangskriveren er på turné, og to koncerter - en i Præstø og den i Nakskov - er købt af Landsforeningen SIND.

Mathilde Falch har et tæt samarbejde med SIND, som hun er ambassadør for. Det har stor betydning for Mathilde Falch at sætte fokus på psykisk sårbarhed og at være med til at nedbryde tabuerne om det, og hun deltager også som solist eller foredragsholder ved arrangementer, der har fokus på den side af livet.

Løvehjerterne er de pratiske grise ved koncerten, hvor der lukkes maksimalt 200 ind - medmindre der kommer nye coronarestriktioner. Publikum opfordres til at lade sig teste før koncerten, som man ikke kan købe billet til på forhånd.

Hvis man skriver på Mathilde Falchs facebookside, kan man være heldig, at hun og bandet spiller lige det nummer, man især gerne vil høre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE