cookie-og-privatlivspolitik
Det er sjovt at komme til banko i Holeby - og der er to chancer mere i foråret.

3

Billeder

Det er sjovt at komme til banko i Holeby - og der er to chancer mere i foråret.
Foto: Arkiv - Claus Hansen

Ugeavisen Lolland

HIS har igen fået styr på bankospillet i Holeby

Gæsterne til det månedlige bankospil i Holeby måtte 2. februar gå forgæves på grund af et brud på fjernvarmenettet. Men det lykkedes at advare de fleste.
20. februar 2020 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

HOLEBY Det var en lidt trist affære at stå en søndag morgen og sende bankogæster tilbage til Nakskov og Vordingborg, men formanden for HIS Venner i Holeby måtte igennem det, da han lørdag aften inden bankospillet fik at vide, at der ingen varme var i hallen.

- Og heldigvis kender mange af bankospillerne hinanden, så det lykkedes gennem facebook, telefoner og beskeder at få de fleste til at blive hjemme, siger formanden, der nu håber på ekstra mange, når der igen er banko 1. marts klokken 13.


Brugsens kød

Spillet handler mest om at vinde pakker med kød fra Brugsen, og i forhold til at spille Lotto og andre spil, så går rigtigt mange af pengene retur til spillerne ved banko.

- Der er nogle dage, hvor indtægterne går lige akkurat går op med udgifterne, og så har gæsterne jo i gennemsnit fået udgiften tilbage, fortæller formanden, der samarbejder med Brugsen i Holeby, der leverer kød til rimelige priser til spillet.

- Heldigvis er de flinke dernede, så da vi måtte aflyse spillet, accepterede de at sælge kødet til andre kunder, fortæller formanden, der sammen med andre frivillige otte gange om året arrangerer bankospil i hallen.

- Indimellem kommer der måske 130 gæster, og så får vi mulighed for at sende et stort overskud videre til klubben, siger han og oplyser at rekord-overskuddet på et spil ligger på omkring 5000 kroner. Typisk hygger gæsterne sig i fire timer og spiller for 50 kroner og opefter.

Der spilles også forårsbanko palmesøndag klokken 13. Herefter er der så pause indtil efteråret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce