cookie-og-privatlivspolitik
Halinspektør Morten Ahlefeldt Hansen foran Café Nic, som Nakskov Idrætscenter nu selv vil stå for driften af.
Halinspektør Morten Ahlefeldt Hansen foran Café Nic, som Nakskov Idrætscenter nu selv vil stå for driften af.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Håndboldklubben ophører med at forpagte Café Nic

Efter knap 12 år som forpagter af Café Nic får Nakskov Håndboldklub ikke forlænget forpagtningsaftalen med Nakskov Idrætscenter, som fra 1. august 2022 selv vil stå for driften af den lille café i centerets travle forhal.
10. januar 2022 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV - Om vi er kede af det? Både - og, svarer Anne-Mette Hansen, caféansvarlig og næstformand i Nakskov Håndboldklub, til det faktum, at klubben fra efteråret ikke længere skal står for forpagtningen af Café Nic.

- På den ene side bliver det stadig mere vanskeligt at finde frivillige til at dække vagtplanen, selvom vi kun har åbent om eftermiddagen på hverdagene plus i weekenderne, når der er arrangementer. På den anden side kommer vi til at mangle indtjeningen fra cafeen, forklarer Anne-Mette Hansen.

Før corona-tiden lå den årlige indtjening i Café Nic på omkring 200.000 kroner. De penge skal håndboldklubben nu ud og finde andre steder, så det fortsat vil være muligt at støtte klubbens ungdomsarbejde.

- Det hele er foregået i al mindelighed, og vi regner da med at blive ved med at stille arbejdskraft til rådighed ved arrangementer og på den måde have lidt indtjening, slutter Anne-Mette Hansen.


Større frihed

Halinspektør Morten Ahlefeldt Hansen lægger ikke skjul på, at det længe har været et ønske, at idrætscenteret selv skulle drive cafeen.

Annonce

- Det vil give os større frihed og er en del af vores langsigtede planer om at udvikle Nakskov Idrætscenter. Blandt andet vil vi integrere cafeen og receptionen. Det indgår alt sammen i vores visionsplan, som vi vil afsløre mere om i løbet af de næste måneder, siger Morten Ahlefeldt Hansen, som kun har gode ord at sige om NHs forpagtningsindsats og håber på fortsat samarbejde med NH og de andre foreninger, som bruger idrætshallen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE