cookie-og-privatlivspolitik
Horesta-regionsformanden får selv travlt med julemiddage. Og han opfordrer andre til at tilbyde lignende produkter.
Horesta-regionsformanden får selv travlt med julemiddage. Og han opfordrer andre til at tilbyde lignende produkter.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Hårdt julefrokost-år for vores restauranter

Horesta-regionsformand - og ejer af Folkets Hus Catering Allan Hansen regner med helt anderledes julefrokoster i år. Han opfordrer til, at restauranterne omstiller sig til situationen.
21. oktober 2020 kl. 14:34 Af Daniel Brøns

Annonce

LOLLAND Skulle nogen gå og glæde sig til årets store julefrokost med musik og dans, så kan det godt være, at man skulle begynde at glæde sig til noget andet. Det fortæller Allan Hansen, der er regionsformand i Horesta og ejer af Folkets hus.

Han vurderer, at den seneste forsamlingsgrænse på max 50 personer, og de stramme restriktioner med afstandskrav vil medføre, at restauranter og hoteller, som tidligere, gennemførte fælles julefrokoster med musik og dans, vil blive hårdt ramt med både aflysninger og manglende bestillinger.

- Mange større virksomheder dropper helt årets julefrokost, mens andre vælger at neddrosle og holde deres julearrangement i egne rammer på en helt ny måde. Det medfører, at lokale cateringvirksomheder som Folkets Hus Catering og andre lignende virksomheder, kan se frem til juletid med øget aktivitet, hvor der skal servicere langt flere typer virksomheder, som ellers har for vane at deltage i fælles julearrangementer

Lige nu opfordrer han derfor virsomhederne til at tilpasse sig den særlige situation i år.

- Jeg kan kun opfordre til at sadle om, så hoteller og restauranter griber muligheden for at tilbyde julearrangementer som "ud af huset" bespisninger - og på den måde få indhentet noget af den forventede juleomsætning, understreger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce