cookie-og-privatlivspolitik
Dennis Staal Lam og Martin Rommel har indrettet festsalen med respekt for den gamle stil.

18

Billeder

Dennis Staal Lam og Martin Rommel har indrettet festsalen med respekt for den gamle stil.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Historisk hotelrestaurant klar

Hotel Harmonien i Nakskov skal igen være et omdrejningspunkt i lokalsamfundet, og som et af de første skridt har to restauratører indrettet to store lokaler med respekt for stedets historie.
04. maj 2020 kl. 09:38 Af Daniel Brøns

Annonce

NAKSKOV Med portrætter af en stor del af hotellets tidligere bestyrelsesmedlemmer i guldrammer på væggene - og rekvisitter fra stedets historie spredt rundt i rummet, skal Nakskovs nye selskabslokale i det genopståede Hotel Harmonien nok blive lidt af et tilløbsstykke, når Mette Frederiksen slår dørene op igen for vores sociale liv.

Det vurderer restauratørerne Martin Rommel og Dennis Staal Lam, der også råder over et stort gårdmiljø - samt en stor restaurantsal med naturtema, der matcher deres image i restaurant "Surt og Sødt", der hidtil har ligget ved klokketårnet rundt om hjørnet. Nu kommer den restaurant til at hedde "Cafe Smør og Brød", mens "Surt og Sødt" fremover vil være at finde i Hotel Harmonien.

Og inde på hotellet er respekten for naturen og lokale råvarer fortsat temaet, fortæller Martin Rommel.

- Vi har skaffet nogle rå træstammer, som er savet op til plankebord fra Ryde Savværk og har flyttet et par hele træer ind i lokalet også.


Gode priser

Ligesom hidtil er det planen at restaurant Surt og Sødt skal give gæsterne en kvalitet i råvarer - og måske også en smagsoplevelse - som de ikke har fået tidligere. Martin Rommel er specialist i fermentering og syltning og har en fortid fra gourmet-restauranter i København, og han vil gerne gøre mere ud af at pirre vores smagsløg.

- Torsdag til lørdag planlægger vi a la carte til en fair pris med fire hovedretter og en dessert, siger han.


Buffet onsdag

Vil man ud og spise til en god pris, så bliver onsdagen dagen at besøge Surt og Sødt, for da vil der være buffet til en pris, som bliver på under 200 kroner pr. person.

- Det er vigtigt, at alle føler sig velkomne, og ofte vil vores retter jo være helt almindelige, men tilført en twist, som kunderne kan lide, siger han.


Hotel åbnet

Samarbejdet om restauranten er gjort muligt, fordi ejendomsudviklerne Bjørn Ibsen og Peter Hagen er gået i gang med at renovere resten af hotellet, der på sigt skal have en kapacitet på 60 værelser. Selve hotellet forventes i fuld drift om 1-2 år og ventes at involvere et tocifret antal beskæftigede. Indtil da vil hotellet åbne gradvist med cirka 30 værelser.

Se billeder på ual.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce