cookie-og-privatlivspolitik
Skovtårnet ved Haslev spiller en central rolle i bogen, der nu lanceres på Lolland.
Skovtårnet ved Haslev spiller en central rolle i bogen, der nu lanceres på Lolland.
Foto: Daniel Villadsen (pressefoto)

Ugeavisen Lolland

Hør om Skovtårnsmordet

Skovtårnsmordet er en vaskeægte lokal krimi fra Sydsjælland, og forfatteren elsker at møde folk og fortælle om sine plots hos Bog&Idé.
14. september 2021 kl. 11:46 Af Daniel Brøns

MARIBO Den af mange længe ventede kriminalroman "Skovtårnsmordet" af Hans-Willy Bautz fra Haslev blev i sidste uge præsenteret hos Bog&Idé i Maribo, hvor forfatteren fik en god snak med sine fans.

Nu kommer forfatteren også til Nakskov torsdag den 23. hvor han træfes fra klokken 15 i Bog&Idé for at signere bogen, der handler om dramatiske begivenheder på hele Sydsjælland - med en afstikker til Sicilien også.

Hans-Willy Bautz fortæller til Ugeavisen, at han oplever en stor interesse for sine bøger, der får gode anmeldelser - ikke mindst fra folk, der godt kan lide noget dansk og noget lokalt. I skrivende stund har han ikke været i Maribo endnu, men i Nykøbing kom ti fans forbi for at møde ham og købe bogen.

- Det er jeg godt tilfreds med, for det er jo kun en brøkdel af køberne, siger han og tilføjer, at han normalt sidder ved indgangen.

- Så kan jeg fange folks opmærksomhed og spørge dem, om de har lyst til at høre noget kriminelt fra egnen. Det vækker for det meste interesse og giver følgelig en samtale, som kan munde ud i et salg. Og de fleste synes, også, at det er sjovt at tale med en "rigtig" forfatter og høre om alle mine bøger.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE