cookie-og-privatlivspolitik
Et nyt ansigt i byens ejendomsmæglermiljø: Jørgen Danielsen.
Et nyt ansigt i byens ejendomsmæglermiljø: Jørgen Danielsen.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Home flytter tilbage til Nakskovs bymidte

I starten af det nye år åbner en ny Home-forretning i Nakskov, der er klar til både at sælge sommerhuse og boliger til byens lokale, det store opland og tilflyttere. Første skridt er at få masser af varer på hylderne.
26. november 2021 kl. 08:20 Af Daniel Brøns

NAKSKOV Inden for de første par måneder i 2022 får beboerne på Nybrogade i Nakskov en ny nabo. Der åbner nemlig en Home-forretning i nr. 4.

Jørgen Danielsen, som skal drive forretningen, har allerede fem øvrige forretninger rundt på Lolland og Falster, og ser glædeligt frem til åbningen i endnu en by.

Det er det helt rigtige for os at åbne i Nakskov. Det er Lolland Falsters andenstørste by, og her er flere boligkøbere og flere handler, end man forestiller sig. Og så er vi også glade for placeringen på Nybrogade, der både er tæt på havnen og næsten umulig ikke at få øje på som bilist igennem Nakskov, fortæller han.

Og netop nu er tiden helt rigtig til at åbne en ejendomsmæglerforretning på Lolland, hvis man kigger på den positive tendens for øens boligmarked. Siden 3. kvartal i 2019 og frem til 3. kvartal i 2021 har Lolland Kommune været i top ti over kommuner med størst fremgang i bolighandler.

Byens bolighandel viser positive tendenser, og nu var tiden rigtig for os til at vende tilbage til Nakskov, fortæller Jørgen Danielsen, der også tidligere har været indehaver i Nakskov.

Annonce

I forretningen på Nybrogade kommer der i første omgang til at sidde 2-3 ejendomsmæglere, som skal indgå i et tæt samarbejde med home-forretningen i Maribo.

De forventer både, at de kommer til at handle med sommerhuse og helårsboliger, da begge dele fylder rundt i Nakskov og opland.

Vi forventer en god kombination af lokale, tilflyttere og sommerhussælgere og købere. Og så er det særlige, at der i Nakskov er en del flexboliger, hvilket gør boligmarkedet endnu mere attraktivt på øen, fortæller han.

Selvom Jørgen Danielsen og de kommende medarbejdere går og tripper for at åbne forretningen, er datoen endnu ikke helt fastlagt.

- Vi glæder os til at åbne, men inden vi kan melde en dato ud med sikkerhed, venter vi på grønt lys fra håndværkerne, lyder det fra den kommende indehaver i byen, siger han.

Annonce

Han understreger, at boligsælgere i Nakskov og opland ikke skal tøve med at kontakte hans team eller ham selv allerede nu, selvom forretningen endnu ikke er indflytningsklar.

- Vi er på pinden og klar, hvis du går med salgstanker, lyder det fra Jørgen Danielsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE