cookie-og-privatlivspolitik
Kan du lide en cykelhjelm, så gå ud på gaden og bestil den. Så er alt helt lovligt, fortæller Erik Larsson.
Kan du lide en cykelhjelm, så gå ud på gaden og bestil den. Så er alt helt lovligt, fortæller Erik Larsson.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Hos Larsson Cykler kan du stadig handle

Enkelte butikker vælger stadig at holde åbent i Maribo. Hos Larsson Cykler kan man bare ringe fra gaden - og gå ind og hente varen.
12. januar 2021 kl. 14:47 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Spritten er klar på flaskerne, visirerne er klappet ned - og der er spærret af for adgangen til varerne. Alligevel kan man faktisk godt købe det nødvendige til sin cykel, forklarer cykelhandler Erik Larsson, der bekræfter, at jeg godt kan købe den røde cykelhjelm, der hænger på stativet.

- Du skal bare gå udenfor, bestille den hos mig telefonisk og så betale med Mobile Pay. Så pakker jeg den til dig, siger cykelhandleren.

- Hvor meget metoden betyder for det endelige smittetryk, skal jeg ikke gøre mig klog på, siger han og tilføjer, at jeg også kan købe cykelhjelmen normalt, hvis jeg har et CVR-nummer.

Ligesom mange andre handlende på Lolland er Erik Larson bekymret for økonomien.

- Nu var vi lige kommet os over konsekvenserne af forårets nedlukning, og så kommer en tid, hvor vi går ned på måske 15 procent af den normale omsætning. Det er ikke alle, der kan klare sådan en tur i længden, siger cykelhandleren, der glæder sig over, at nogle butikker trods alt holder åbent.

Blomsterhandlere, vinbutikker, chokoladebutikker samt restauranter og caféer har eksempelvis åbent i en eller anden form.

Og så kan man stadig gå til optikeren og i supermarkedet, i kiosker og på tankstationer rundt om på hele Lolland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce