cookie-og-privatlivspolitik
Dan Lykkegaard står nu for den daglige drift på Hotel Harmonien.
Dan Lykkegaard står nu for den daglige drift på Hotel Harmonien.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Hotel Harmonien skal igen være "Byens Hotel"

Dan Lykkegaard er i fuld gang med "brandslukning" efter den tidligere forpagter, som blev sat ud af fogeden midt i juni.
13. juli 2021 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV For et årstid siden overtog Bjørn Ibsen forpagtningen af Hotel Harmonien, og tilsyneladende gik det rigtig fint med både istandsættelse og et stigende antal gæster.

Men også kun tilsyneladende. For under overfladen blev regningerne ikke betalt, og bookingsystemet fungerede ikke, således at mange gæster ankom blot for at opdage, at de ikke kunne få det værelse, de troede, de havde forudbestilt.

Midt i juni blev Bjørn Ibsen sat ud af fogeden, og familien Lykkegaard, som i mange år har ejet Hotel Harmonien, besluttede at tage over for at bringe Harmonien tilbage på ret køl.

Det betyder, at det fremover bliver Dan Lykkegaard, der står for hoteldriften i samarbejde med personalet.

Dan Lykkegaard begyndte sin karriere som hoteldirektør med en større "brandslukning". For ingenting fungerede på hotellet, og han kunne ikke få fat i koderne til eksempelvis brandalarmerne, telefonerne og bookingsystemet.

Annonce

Når "brandslukningen" er overstået, skal der gang i en større renovering af hotellet.

- Det må vi gøre i etaper, da der er rift om værelserne. Varmesystemet skal laves helt om, alle tæpper skal skiftes og i det hele taget skal hotellet have en generel opgradering, siger Dan Lykkegaard.

Restaurantdelen kører videre som hidtil. Susanne Rommel fortsætter som forpagter, og i køkkenet vil Martin Rommel fortsat svinge gryder og pander for at servere de spændende retter, han er så kendt for.

Hotel Harmonien har 35 værelser, som primært lejes ud til håndværkere; men Dan Lykkegaard satser på, at Harmonien igen blive hele byens hotel med plads til alle typer af gæster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE