cookie-og-privatlivspolitik
Ejere af huse i stræderne mellem Axeltorv og havnen kan nu søge støtte til udvendig istandsættelse.
Ejere af huse i stræderne mellem Axeltorv og havnen kan nu søge støtte til udvendig istandsættelse.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Husejere i Nakskov by kan søge penge til renovering

Ejer du et bevaringsværdigt eller fredet hus i Nakskov bymidte, som trænger til en kærlig hånd? Så er Nakskov Bymidtefond nu åben for ansøgninger til for-projekter.
09. juni 2020 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Nu er der åbnet for at søge om støtte til udvendig renovering af dit hus, hvis det vel at mærke befinder sig i et særligt afgrænset område i Nakskovs middelalderlige bymidte.

I første omgang kan du søge op til 15.000 kroner til arkitektfaglig rådgivning til en forundersøgelse for istandsættelsen. Fra oktober i år kan du søge om støtte til selve den ønskede renovering. Her kan du søge helt op til 75 procent af den samlede pris for at få dit hus gjort præsentabelt ud til gård og gade. Dog skal du være opmærksom på, at du kun kan få støtte til selve istandsættelsen, hvis der er gennemført den forundersøgelse, som du fra nu af kan søge om tilskud til.

I første fase er det ejere af huse, der ligger omkring Axeltorv, i stræderne, som forbinder Torvet og havnefronten, i Vejlegade, Havnegade, Nygade, Jernbanegade og Søndergade, der kan søge om støtte. På længere sigt vil området udvides til at omfatte hele middelalderbymidten.

Ansøgningsskemaet kan findes på www.Lolland.dk/nakskov2030. Har du spørgsmål, så send en mail til nakskov2030@lolland.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce