cookie-og-privatlivspolitik
Snart kommer der igen liv på Hotel Harmonien, som har stået tomt siden i sommer.
Snart kommer der igen liv på Hotel Harmonien, som har stået tomt siden i sommer.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Lolland

Igen liv på Harmonien

Hotel Harmonien i Nakskov er forpagtet ud, og snart vil lokale folk dels vil få liv i restauranten, dels i selve hoteldelen.
21. marts 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Snart bliver der igen liv og sammenkomster og festligheder på Hotel Harmonien, som har stået tomt siden i sommer og har været til salg siden august sidste år.

To investorer har nemlig forpagtet Hotel Harmonien i Nakskov med hotelværelser, festsal, køkkenfaciliteter og restaurantlokaler.

Det oplyser ejendomsmægler Jens Ove Hansen, som på vegne af hotellets ejer, Jørgen Lykkegaard, har stået for bortforpagtningen - med forkøbsret.

Han fortæller også, at investorerne vil begynde en stor istandsættelse af hotellet meget snart, og at der er indgået forskellige aftaler med lokale folk - både om at stå for restaurationsdelen og om hoteldelen. Også den store festsal på 1. sal bliver sat i stand, så den kan lejes ud til konferencer, møder etc.

De to investorer er fra hhv. Fredericia og Haslev, og de har i forvejen mange ejendomme rundt om i landet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce