cookie-og-privatlivspolitik
Lørdag eftermiddag præsenterer Elvermose det internationale barokensemble Arte dei Suonatori, der sammen med accordeonisten Andreas Borregaard spiller Bach-værker.
Lørdag eftermiddag præsenterer Elvermose det internationale barokensemble Arte dei Suonatori, der sammen med accordeonisten Andreas Borregaard spiller Bach-værker.
Foto: pr

Ugeavisen Lolland

Igen tid til levende musik

Christine Krabbe inviterer atter til en række klassiske koncerter i Elvermose og lover en september med ekstrordinære musikalske oplevelser i koncertsalen på det yderste Vestlolland.
06. september 2021 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

HARPELUNDE Tre x Bach, nemlig komponisterne Johann Sebatian, Carl Philipp Emanuel og Johann Christoph Friederich, er på programmet, når Elvermose lørdsag 11. september klokken 16 inviterer til koncert med barokensemblet Arte dei Suonatori med rødder i Polen og den pt mest interessante og nyskabende danske harmonikaspiller, Andreas Borregaard.

- Jeg håber virkelig, at folk igen er klar til at nyde levende musik. Jeg ved, at mange har savnet det, og nu er chancen der, siger Christine Krabbe, som indbyder til endnu to koncerter i september.

Lørdag 18. september kan publikum opleve mezzosopranen Idil Alpsoy og pianisten Anne-Marie Lipsonen under en liedkoncert med værker af bl.a. Carl Nielsen og Ravel og Sibelius, og 25. september er der César Frank og Gilbert de Greeve på programmet, fremført af Borealis strygekvartet samt de to pianister Jessica Suandrianna og Gilbert de Greeve.

Barokkoncerten med strygere og accordeon 11. september optages af DR P2 til transmission, oplyser Christine Krabbe.


Billetter ved indgangen

- Desværre kan det ikke længere lade sig gøre at købe billetter gennem turistbureauet, sukker Christine Krabbe. Man kan i stedet købe billetter ved indgangen - enten kontant eller via MobilPay. Ring endelig til Chistine Krabbe på telefon 20 61 30 46 omkring billetkøb.

Annonce

Læs mere om koncerterne, programmet, kørerute og andet på hjemmesiden elvermosekoncerter.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE