cookie-og-privatlivspolitik
Steens Planteskole byder på forfriskninger og flotte planter til gode priser under Havens Dag, fortæller Dorthe.
Steens Planteskole byder på forfriskninger og flotte planter til gode priser under Havens Dag, fortæller Dorthe.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Jubilæum fejres forsinket

Steens Planteskole i Nørreballe holder forsinket 50-års jubilæum på Havens Dag 12. september.
09. september 2021 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

NØRREBALLE Egentlig var dagen planlagt til at blive fejret med pomp og pragt i april 2021, hvor 50-års jubilæet for Steens Planteskole vitterlig er dateret. Men det satte den forstyrrende corona en stopper for.

Nu tager plantecenteret imidlertid revanche og inviterer til 50-års fødseldag på selveste Havens Dag, som traditionelt afholdes den anden søndag i september, i år altså søndag 12. september.

- Vi har halv pris på udvalgte varer, og så serverer vi pølser og øl og vand til alle vores gæster. I øvrigt sammen med kaffe og kage, som vi altid tilbyder vores gæster på Havens Dag, fortæller Dorthe på Steens Planteskole.


"Store plantetid"

Havens Dag tiltrækker altid mange gæster, for det er jo nu, her i efteråret, at du skal plante nyt i din have.

Som Dorthe siger: Det, du planter i efteråret, skal og vil gro. Det du planter i efteråret, kan gro.

Annonce

Hun fortæller videre:

- Folk køber stort ind af både stauder, bærbuske, prydbuske, frugttræer og andre træer på Havens Dag. Så de er klar til næste forår.


Græsser er populære

- Særligt græsser er populære i år. Alle slags. Muligvis fordi de er nemme at passe, funderer Dorthe, som altid ser en klar linje i det, der bliver vist i haveprogrammer på tv, til det, som kunderne i høj grad efterspørger, når de kommer på indkøb i Steens Planteskole. Således er biodiversitet stadig en stor ting i planteskolen. Bi- og insektvenlige stauder, blomster og buske sælger stort. Eksempelvis sommerfuglebuske, katteurt, verbena, skabiose og sankthansurt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE