cookie-og-privatlivspolitik
Koncerten sendes direkte fra DR Koncertsalen - i surround sound og højeste billedkvalitet.
Foto: DRs Pigekor

Ugeavisen Lolland

Julekoncert med pigekoret

DR Pigekoret kan opleves i livestreamet julekoncert i Søllested Bio søndag 12. december klokken 16 - direkte fra DR Koncerthuset.
02. december 2021 kl. 12:05 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV DR Pigekorets julekoncerter samler hvert år tusindvis af danskere i Koncertsalen i DR Byen. Sidste år måtte koncerterne aflyses i sidste øjeblik pga. corona-nedlukningen, og det er derfor med stor glæde, at DR Koncerthuset i år kan invitere publikum i hele Danmark til at opleve koncerten på en anderledes måde.

Koncerten søndag den 12. december kl. 16 sendes nemlig direkte fra Koncertsalen ud i danske biografer - i surround sound og højeste billedkvalitet.

Det er ikke kun DR Pigekoret og Phillip Faber, man kan se frem til at opleve ved årets julekoncert. Koret har inviteret en række vidt forskellige gæstekunstnere med på scenen i Koncertsalen, som vil sætte deres personlige præg på koncerten.

Balletdanserinden Astrid Elbo, som er solist ved Den Kongelige Ballet, vil være hovedpersonen i en musikalsk fortælling om julen, som udspiller sig højt over scenen foran Koncertsalens store orgel.

DR Pigekoret får også selskab af den 28-årige mundharpevirtuos Mathias Heise, som har vundet adskillige danske og internationale priser for sit mundharpespil.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE