cookie-og-privatlivspolitik
Birgitte Ledam tror især, at hendes fokus på forskellige gaveidéer har båret frugt.
Birgitte Ledam tror især, at hendes fokus på forskellige gaveidéer har båret frugt.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Julesalget gik supergodt

Julesalget ser ud til at være gået godt i år. Blandt andet er Ledam i Maribo og "Hos Lohse" i Nakskov tilfredse. De oplever, at folk er blevet gode til at bakke op om det lokale.
29. december 2020 kl. 12:20 Af Daniel Brøns

Annonce

LOLLAND Coronakrisen til trods, så er det ikke utilfredshed, der præger butikkerne i Maribo og Nakskov. Birgitte Ledam, som har tøjbutik nær Lollands Centret synes, at det er gået på samme niveau som sidste år - eller måske bedre.

- Starten af december var særlig god, men der var en anelse mere stille mandag til onsdag før julelukningen - måske fordi nogen tror, at alt er lukket, siger hun.

I butikken "Hos Lohse" i Nakskov er der endnu mere tilfredshed med julehandlen. Karina Lohse siger:

- Salget er bedre end sidste år- og selv her de sidste dage før jul har folk fortsat med at strømme ind, så her har folk altså godt forstået, at der er åbent i dagene op til jul, siger hun og istemmer dermed de udtalelser, som Ugeavisen generelt har hørt i juledagene i de to store handelsbyer.

Birgitte Ledam tror især, at et bredt varesortiment er blevet vigtigere. Hun er begyndt at sælge sølvsmykker og smykker belagt med 18 karat guld, og det har solgt godt i juletiden.

- Så fornyelse er vigtigt - ikke mindst med med tøjet, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce