cookie-og-privatlivspolitik
Snart bliver der liv i gaden, når træet skal tændes i Rødby.
Snart bliver der liv i gaden, når træet skal tændes i Rødby.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Juletræstænding i Rødby og Rødbyhavn

Både i Rødby og Rødbyhavn vi der igen i år være en stor fejring af julen med juleskib, juletræ og længe åbent i butikkerne.
18. november 2021 kl. 11:52 Af Daniel Brøns

SYDLOLLAND Den 19/11 vil julemanden traditionen tro igen kommer ind med skib - i år "sponsoreret" af Femern A/S. Det sker kl. 16.00 ved Vestre Kaj ved E-On.

Herefter ledsages julemanden af de besøgende, pyntede traktorer, brandbiler fra Rødby brandvæsen og Musiker Lars Sørensen, fra havnen ned mod torvet overfor Brugsen i Havnegade Rødbyhavn.

Juletræet bliver tændt på torvet ved siden af det nye apotek/overfor brugsen kl. 16.30.

Medarrangør Jesper Bergdal Kolath siger til Ugavisen at alle sejl er sat til for at skabe en god oplevelsen.

- Der vil være Glögg og æbleskiver til dem, der lyster - og en overraskelse til de fremmødte børn. Der vil ligeledes være nisseboder med salg af diverse juleting.

Annonce

Efter juletræstænding kl. 16.30 i Rødbyhavn, fortsætter eventet i Rødby klokken 17.30 fra Aldi i Rødby. I optoget deltager en masse veterantraktorer, julevogne, juletog, brandbiler fra Rødby brandvæsen samt foreningernes børn. Lars Sørensen går også her med i optoget, hvor han med sin guitar spreder julestemning.

Lions opstiller traditionen tro, med Glögg, varm Cacao og måske lidt til den søde tand... På torvet overfor Rådhuset opstiller The Pancake Man fra kl. ca. 16.00 med madpandekager samt pandekager med is og sødt.

Butikkerne i Rødby holder åbent på dagen til klokken 19.00. Det gælder både den nye herretøjsbutik Larsen, Dametøj Tallulah, og butikken "Nisseriet"

Mange sponsorer har gjort dagen mulig, fortæller arrangørerne, der takker Rødby Brandvæsen, GSV maskinudlejning, Lidsø Gods, Lions,  samt DagliBrugsen Rødbyhavn for deres flotte hjælp og sponsorater.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE