cookie-og-privatlivspolitik
Julie Bethelsen kan snart opleves i Sank Nicolai Kirke i Nakskov.
Julie Bethelsen kan snart opleves i Sank Nicolai Kirke i Nakskov.
Foto: Pr

Ugeavisen Lolland

Julie Berthelsen på scenekanten

Samtale og koncert med sangerinden Julie Berthelsen i Sankt Nicolai Kirke i Nakskov mandag 30. november klokken 19.30.
17. november 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV FC Nakskov inviterer til eksklusiv koncert med den populære sangerinde Julie Berthelsen, som vil være i selskab med guitaristen Dennis Flacheberg.

Kom helt tæt på Julie i Sankt Nikolai Kirke i hendes helt nye koncertformat, hvor publikum får mulighed for at opleve Julie i intime rammer. Dennis Flacheberg vil sætte den folkekære sanger i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen.

Med en stribe albums i ryggen, en heftig turnevirksomhed, flirtende med det kreative og en ørn til lyrik og melodi har Julie virkelig meget i bagagen, som er værd at dele ud af.

Hvordan er Julie sprunget ud som sanger? Spiller hun selv et instrument? Hvad gør hende mest glad og hvad frygter hun mest? Hvordan er livet som musiker? Bliver hun nervøs, når hun skal optræde? Hvordan forbereder man sig til at skulle på scenen eller bag kameraet?

Det kan være nogle af de spørgsmål som du får svar på denne aften. Du vil med garanti få ny viden om aftenens gæst.

Annonce

Du vil komme til at høre nogle af hendes egne sange, et par af hendes ynglingsnumre og historien om, hvorfor hun holder af netop de sange.

Numrene vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme.

Ud over at være sangerinde er Julie også radiovært, TV-vært og meget mere. Hun har udgivet en stribe albums og medvirket som bl.a. TV-vært og deltager i Dansk Melodi Grandprix.

Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman med base i Glostrup. Han er freelance musiker og har bl.a. spillet/indspillet med L.I.G.A, Back to Back, Page Four, Lis Sørensen, Johnny Logan og mange andre.

FC Nakskov har sat 200 billetter til salg à 150 kroner. De sælges i Meny i Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE