cookie-og-privatlivspolitik
De unge får træning af en professionel træner, så teknikken kommer helt i top.
De unge får træning af en professionel træner, så teknikken kommer helt i top.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Juniorgolf er blevet populært

Det rigtig godt med medlemstallet for juniormedlemmerne i Maribo Sø Golfklub, idet der nu er 73 juniorer på medlemslisten, så lige nu ventes der et boom i sæsonen med endnu flere aktive unge.
11. april 2021 kl. 08:16 Af Daniel Brøns

MARIBO Det er blevet utroligt populært at spille golf i Maribo. Det fortæller Helle Nielsen, der er træner af de unge.

- Vi oplevede lidt af et boom sidste sommer, hvor så meget andet var lukket ned, så lige nu har vi travlt, når de nye hold starter ind, siger hun og fortæller, at de nye hold er startet sidst i marts, men der løbende optages nye medlemmer.

- Faktisk tager vi imod både øvede og nybegyndere fra 8 år og opefter, som vi inddeler i mindre grupper, så man træner med andre drenge og piger på sit eget niveau, siger hun.

For at sikre, at man får lært mest muligt, får medlemmerne rigtig teknisk træning med klubbens pro, Thomas G. Larsen. Også mange voksne frivillige hjælpere hjælper med at vise de unge, hvordan man styrer spillet teknisk.

Normalt træner de unge to timer hver torsdag, og det har ofte vist sig at medføre store resultater på sigt, fortæller Helle Nielsen.

Annonce

- I år har vi 3 unge mennesker som er i gang med en golftræneruddannelse i forskellige klubber i Danmark. Det er lidt pudsigt, at de har haft deres juniortid i Maribo Sø Golfklub og nu er på vej ud i den store golfverden, siger hun og fortæller, at det ikke er ret dyrt at komme i gang.- Som nybegynder koster det kr. 375 for en halv sæson, og man kan låne udstyr af klubben de første fire gange, hvor det i øvrigt er gratis. Når man har taget sin tilladelse til stor bane, så stiger kontingentet lidt.

Man skal også regne med lidt udgifter til deltagelse i turneringer, transport og den slags.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE