cookie-og-privatlivspolitik
I 2019 bedømte Andrea fra Den store Bagedyst nakskovitterens kagekunst. I år der det børnene, som er indbudt til kagekonkurrence.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Lolland

Kagedyst for Nakskovs modigste juniorbagere

Torsdagen byder på cupcake-værksted og konkurrence, hvor lokale juniorbagere dyster mod hinanden.
15. oktober 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Torsdag 21. oktober klokken 11 åbner årets cupcake-værksted i Søndergade 32.

Det plejer at være et tilløbsstykke for både børn og deres voksne, og kreativiteten får frit løb, når kagerne skal pyntes med icing og kagepynt i strålende farver og flotte former.

Cupcake-værkstedet har åbent til klokken 14, og børnene får lov til at tage deres overdådigt pyntede kager med hjem.


Kagedyst

En time senere, klokken 15, åbner dørene til Junior Bagedyst, hvor alle børn op til 14 år inviteres til at bage en kage derhjemme for at præsentere den i kagekonkurrencen med chance for at vinde 1. præmien, et gavekort på 500 kroner.

Nu er det jo ikke meningen, at børnene skal få hjælp af deres forældre til at bage et avanceret konditorværk.

Annonce

- Børnene skal selv stå for hele processen uden at få hjælp af voksne, og der er ingen grænser for, hvilke kager deltagerne kan præsentere, pointerer Lise Simon fra styregruppen bag Nakskov Sukkerfestival.

Menys bagermester Jim Møller og konditor Trine Møller vil bedømme kagerne og udvælge og præmiere de tre flotteste. Om det bliver en galopkringle, en tærte, en lagkage en napoleonshat, en gulerodskage eller noget helt sjette, det er helt op til deltagerne i bagedysten for Nakskovs modigste juniorbagere.

1.præmien er som nævnt et gavekort på 500 kroner til brug i Nakskovs butikker. 2. præmien er et gavekort på 300 kroner, mens den 3. bedste kage præmieres med et gavekort på 200 kroner.

Juniorbagere, der vil deltage i kagekonkurrencen, skal melde sig til hos Lohse, Nygade 3 i Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE