Annonce
Ugeavisen Lolland

Katrine brænder for Nakskov

39-årige Katrine Hartmann kom til Nakskov fra København i 2008, og hun bor i dag sammen med sin 12-årige søn Emil i en hyggelig lejlighed midt i byen. Foto: Lisbet Rasmussen

Katrine Hartmann har nu skrevet kontrakt med Nakskov Handel & Erhverv om at være byens eventmanager gennem de næste tre år.

NAKSKOV Selvom Katrine er sprudlende glad for sit nye drømmejob som eventmanager i Nakskov, er det nu et skår i glæden, at hendes første opgaver primært handler om at aflyse arrangementer, eksempelvis aftenåbent i april og maj og stort Sankt Hans-event - noget af det hun faktisk havde fået op at stå i de tre måneder, hvor hun på en midlertidig kontrakt har fungeret som byens eventmanager.

Allerede i begyndelsen af januar tiltrådte Katrine som Nakskovs eventmanager - formelt på prøve. Men det var først for nylig, at hun efter et formelt ansøgningsforløb kunne takke ja til jobbet og underskrive en kontrakt, hvor Nakskov Handel & Erhverv (NH&E) ansætter hende som eventmanager i perioden 13. april 2020 til 12. januar 2023....lidt forsinket på grund af covid-19.

- Jeg ser frem til at overraske nakskovitterne med nye slags aktiviteter. Jeg glæder mig til at bruge byen på nye måder og arrangere events på nye lokaliteter, fx kunne man holde koncert i en baggård eller en Sankt Hans-aften, som samler hele byen.

Julen truer

For Katrine er en af Nakskovs store styrker, at folk er gode til at samarbejde på tværs og støtte op omkring nye tiltag. Det har hun oplevet flere gange, når hun som medlem af NH&Es Aktivitetsudvalg har været tovholder for sommerens food markets på Axeltorv og Fodbold på Storskærm under VM i 2018.

En af de opgaver, som hun snart skal i gang med, er at forberede byens juleaktiviteter - og det er ikke et øjeblik for tidligt at komme i gang, slår hun fast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klædt på til jobbet

I sin "prøveperiode" har Katrine allerede fået et godt samarbejde med Business Lolland-Falster, med Campus Nakskov, med Lolland Kommune og ikke mindst med byens mange ildsjæle.

Katrine er uddannet som multimediedesigner fra Lyngby Erhvervsakademi. Hun har i mere end 12 år primært arbejdet med oplevelsesøkonomi, blandt andet på formidlingsprojektet "Herregårdsdage", med projekter på Frederiksdal og på Nakskov Turistbureau.

Nakskovs nye eventmanager er aflønnet af NH&E i - foreløbig - en treårig periode. I samme tidsrum har Lolland Kommune afsat 300.000 kroner årligt til støtte af aktiviteter i Nakskov.

  • 39-årige Katrine Hartmann kom til Nakskov fra København i 2008, og hun bor i dag sammen med sin 12-årige søn Emil i en hyggelig lejlighed midt i byen. Foto: Lisbet Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Nykøbing

Imponeret over kulissen: Se, hvad der er skabt på 13 år

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Nykøbing

Den største nogensinde: Elektrisk stemning og bølge i Boxen

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Nykøbing

Grillede 12 pattegrise før kæmpe-kamp

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Indland

Ydermure er styrtet sammen i den udbrændte del af Børsen

Annonce
Annonce
112

"Vi ved godt, at der engang imellem sker noget ved banegården"

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

Guldborgsund

For første gang: Nu kan du gå i dronningens fodspor

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken

Lolland

Kommune fik kritik for ventetid: Handleplan skal rette op