cookie-og-privatlivspolitik
39-årige Katrine Hartmann kom til Nakskov fra København i 2008, og hun bor i dag sammen med sin 12-årige søn Emil i en hyggelig lejlighed midt i byen.
39-årige Katrine Hartmann kom til Nakskov fra København i 2008, og hun bor i dag sammen med sin 12-årige søn Emil i en hyggelig lejlighed midt i byen.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Katrine brænder for Nakskov

Katrine Hartmann har nu skrevet kontrakt med Nakskov Handel & Erhverv om at være byens eventmanager gennem de næste tre år.
12. maj 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Selvom Katrine er sprudlende glad for sit nye drømmejob som eventmanager i Nakskov, er det nu et skår i glæden, at hendes første opgaver primært handler om at aflyse arrangementer, eksempelvis aftenåbent i april og maj og stort Sankt Hans-event - noget af det hun faktisk havde fået op at stå i de tre måneder, hvor hun på en midlertidig kontrakt har fungeret som byens eventmanager.

Allerede i begyndelsen af januar tiltrådte Katrine som Nakskovs eventmanager - formelt på prøve. Men det var først for nylig, at hun efter et formelt ansøgningsforløb kunne takke ja til jobbet og underskrive en kontrakt, hvor Nakskov Handel & Erhverv (NH&E) ansætter hende som eventmanager i perioden 13. april 2020 til 12. januar 2023....lidt forsinket på grund af covid-19.

- Jeg ser frem til at overraske nakskovitterne med nye slags aktiviteter. Jeg glæder mig til at bruge byen på nye måder og arrangere events på nye lokaliteter, fx kunne man holde koncert i en baggård eller en Sankt Hans-aften, som samler hele byen.


Julen truer

For Katrine er en af Nakskovs store styrker, at folk er gode til at samarbejde på tværs og støtte op omkring nye tiltag. Det har hun oplevet flere gange, når hun som medlem af NH&Es Aktivitetsudvalg har været tovholder for sommerens food markets på Axeltorv og Fodbold på Storskærm under VM i 2018.

En af de opgaver, som hun snart skal i gang med, er at forberede byens juleaktiviteter - og det er ikke et øjeblik for tidligt at komme i gang, slår hun fast.


Klædt på til jobbet

I sin "prøveperiode" har Katrine allerede fået et godt samarbejde med Business Lolland-Falster, med Campus Nakskov, med Lolland Kommune og ikke mindst med byens mange ildsjæle.

Katrine er uddannet som multimediedesigner fra Lyngby Erhvervsakademi. Hun har i mere end 12 år primært arbejdet med oplevelsesøkonomi, blandt andet på formidlingsprojektet "Herregårdsdage", med projekter på Frederiksdal og på Nakskov Turistbureau.

Nakskovs nye eventmanager er aflønnet af NH&E i - foreløbig - en treårig periode. I samme tidsrum har Lolland Kommune afsat 300.000 kroner årligt til støtte af aktiviteter i Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce