cookie-og-privatlivspolitik
Foreninger, børnehaver, virksomheder - alle kan være med i optoget.
Foreninger, børnehaver, virksomheder - alle kan være med i optoget.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Kør med i juleoptoget

Juleoptoget i Maribo er måske den begivenhed, der samler allerflest mennesker i byen om vinteren. I år foregår det den 19. december, og byens foreninger er allerede ved at komme i omdrejninger.
19. november 2021 kl. 11:59 Af Daniel Brøns

MARIBO Optoget blev i 2020 aflyst på grund af corona, så eventchef i Maribo Handel Amalie Knirke Jensen håber på, at rigtigt mange vil være med i år, når optoget - med Sakskøbing Tambourkorps i spidsen - bevæger sig fra hallen til SuperBrugsen og videre til torvet, hvor der vanen tro vil være risengrød og øl til de fremmødte.

- Jeg er godt i gang med at kontakte foreningerne, der endnu ikke har meldt tilbage, men jeg tænker, at en del nok har lyst til at være med, når det ikke var muligt sidste år, siger hun og fremviser listen over deltagerne i sidste optog, der omfattede HMH, Maribo Boldklub, Falck, Skovbørnehaven den blå anemone, Østoft4E/Hillested håndboldklub, Lions Maribo, Hunseby Zumbahold, Maribo Gymnastikforening, Maribo Spejderne og Maribo Sø golfklub.

- Men alle kan jo være med, så jeg håber, at endnu flere foreninger vil bakke op i år, siger hun og fortæller, at den årlige tradition med at udpege et nyt medlem af Maribo Julemandslaug også vil blive fastholdt i år.

- Også i år kan læserne af Ugeavisen gætte med på, hvem der bliver årets nye medlem, siger hun og forklarer, at man i ugerne 48-50 vil få et eventyr om det nye medlem og et sløret foto, så alle kan gætte med i avisen og vinde en præmie.

Vil du være med i juleoptoget, så send en mail til mariboevent@maribo.dk.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE