cookie-og-privatlivspolitik
Sådan så der ud på Hestehovedet i sidste uge, hvor håndværkere og anlægsgartnere havde travlt med at gøre den nye legeplads klar til indvielsen.
Sådan så der ud på Hestehovedet i sidste uge, hvor håndværkere og anlægsgartnere havde travlt med at gøre den nye legeplads klar til indvielsen.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Kom og sig hej til sælerne på Hestehovedets nye legeplads

Gratis softice til alle børn, som kommer til indvielse af legepladsen på Hestehovedet.
14. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Så nærmer dagen sig, hvor den nye legeplads på Hestehovedet officielt skal indvies, hvorefter sælmor og hendes unge og legepladsens øvrige attraktioner for alvor kan tages i brug.

Indvielsen foregår på fredag, 16. juli, fra klokken 13 til 15.

Mellem klokken 13 og 15 er der gratis softice til alle børnene.

Klokken 13 dukker der dansere op fra Helles Dans & Motion. De vil sørge for let og luftig underholdning. Desuden vil danserne invitere til danseworkshop. Det er mellem klokken 13 og 13.30.

Klokken 14 vil borgmester Holger Schou Rasmussen tage saksen i hånden for at klippe den røde snor over - og så er der bare dømt leg på Hestehovedets nye legeplads.

Annonce

Det er Nakskov 2030, som står for legepladsen og inviterer til åbning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE