cookie-og-privatlivspolitik
Holdet er klar - og håber på fri bane til at spille til foråret.
Holdet er klar - og håber på fri bane til at spille til foråret.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Komedie i Frejlev udskydes nok til foråret

Efter deadline på Ugeavisen i denne uge, har komediespillet i Frejlev opgivet at få en komedie op at stå. Planen var ellers generalprøve den 30. januar og premieren den 5. februar.
03. januar 2022 kl. 09:29 Af Daniel Brøns

FREJLEV "Sæt aldrig din kone på spil i Poker." Sådan kaldes en farce af Knud Erik Meyer Ibsen, der i en periode har været solgt billetter til. Den handler om uheldige Villy, der kommer i problemer og skylder den lokale rocker og pokerhaj penge og går til yderligheder for at klare den.

Aflysningen kommer nok ikke som nogen overraskelse pga Corona situationen og de restriktioner som den har medført.

Den seneste nedlukning har også ramt forsamlingshusene og foreningens lejeaftale med Frejlev Forsamlingshus er suspenderet indtil i første omgang den 17/1, men med de smittetal, vi ser nu, vil den helt sikkert blive forlænget.

Dermed er der ikke mulighed for at øve på scenen, og selvom der skulle blive lukket op igen efter den 17, vil det være for kort tid til at få øvet nok til at give publikum den bedste oplevelse, meddeler annoncørerne, der håber fortsat på at kunne spille "Sæt aldrig din kone på spil i poker" i løbet af foråret og forsommeren, da det er et rigtig godt stykke som får givet publikum nogle gode grin og motion for lattermusklerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE