cookie-og-privatlivspolitik
Kings of Rock har tidligere optrådt i Nakskov. Her i 2016.
Kings of Rock har tidligere optrådt i Nakskov. Her i 2016.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Lolland

Kopifestival i september

HM'88 meddeler, at Nakskov Kopifestival '20 endnu engang er udsat.
27. april 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV - HM'88 bliver desværre nødt til at udsætte Nakskov Kopifestival '20 endnu engang. Det er ikke muligt at gennemføre arrangementet lørdag 8. maj grundet coronarestriktioner, lyder det fra foreningens formand Lars Rasmussen.

- Det er lykkedes at finde en ny dato, og det bliver lørdag 25. september i Nakskov Idrætscenter. Vi har også været nødsaget til at skifte ikke mindre end to ud af tre bands af den simple årsag, at de under corona-nedlukningen beklageligvis er stoppet med at spille. Guns Tribute er skiftet lige over med Guns N' Roses Jam, og Guitar Rebels er erstattet af Kings of Rock, der som plaster på såret har lovet at spille et nummer med Volbeat og derudover spiller en masse rock-klassikere, deriblandt bl.a. AC/DC. Grassolin er til gengæld stadigvæk klar til at levere en masse Gasolin-hits i medrivende bluegrass-versioner, fortsætter formanden, som slutter:

- Har man ikke mulighed for at deltage i arrangementet på den nye dato, er det muligt at returnere billetten og få pengene tilbage indtil16. maj i kiosken i Meny i Nakskov. Vi håber selvfølgelig, at folk støtter arrangementet og beholder billetten. Billetsalget til Nakskov Kopifestival starter op igen i kiosken i Meny i Nakskov fra mandag 17. maj.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE