cookie-og-privatlivspolitik
Guns N' Roses jam er et af de bands, man kan opleve.

2

Billeder

Guns N' Roses jam er et af de bands, man kan opleve.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Kopifestival vender nu tilbage

Nakskov Kopifestival genopstår indendørs som en hyldest til de 21 gange, det blev afholdt udendørs og som et eksperiment for at se, om det har sin berettigelse indendørs.
06. september 2021 kl. 09:16 Af Daniel Brøns

NAKSKOV Det hele løber af stablen lørdag den 25. september i Nakskov Idrætscenter og HM88 havde oprindeligt hyret de tre bands, der skulle have spillet udendørs i 2017, men tiden og situationen under corona ville det anderledes, så der er ændret på den originale line-up, der skulle have spillet sidste år.

Det første band er der dog ikke ændret på., så publikum kan uden at tænke på vejret stadigvæk nyde Gasolin fortolket af Grassolin, Guns N' Roses jam er kommet med i stedet for Guns Tribute, så der er ikke den store forskel i vente og slutteligt opleve Kings of Rock, der spillede de store og velkendte klassiske rockhits (bl.a. AC/DC, D-A-D og Whitesnake) på den sidste udendørs udgave af Nakskov Kopifestival i 2016.


Spiller Volbeat

De har afløst Guitar Rebels, der også er stoppet med at spille under nedlukningen, men Kings of Rock har lovet at spille mindst et Volbeat-nummer som et plaster på såret for dem der havde glædet sig til kopi af Volbeat i form af Guitar Rebels.

Der vil blive spillet på den korte led med scenen placeret modsat tribunen, så alle kan se og der vil i ægte kopistil blive sat langborde op, så såvel små som store selskaber kan opleve festivalen sammen.

Lars Rasmussen, der er arrangør på den store event siger:

Annonce

- HM88 håber byen vil bakke op om arrangementet som selvfølgelig vil være noget andet end den velkendte udendørs Kopifestival, når det så er indendørs, men de håber det kan fremkalde den samme gode stemning og ellers skabe sin egen identitet og være en tryg ramme for dyrkelse af nye som gamle venskaber.

Han fortæller, at HM88 vil evaluere på arrangementet efterfølgende og afgøre om det skal være en tilbagevendende begivenhed eller blot en enkeltstående hyldest til den udendørs Kopifestival.

Billetsalget kører på Billetlugen og i Meny i Nakskov, hvor billetterne kun koster 180 kroner plus gebyr 20 kroner. Venter du til indgangen åbner kl. 15.30 den 25. september, så koster det 250 kroner for en hyggelig dag og aften i selskab med tre kopibands og muligheden for at møde folk, du ikke har set længe, ja måske ikke siden Nakskov Kopifestival 2016.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE