cookie-og-privatlivspolitik
Aktuelt er håndværkerne i gang på højtryk for at få de sidste detaljer på plads i Rødbyhavn.
Aktuelt er håndværkerne i gang på højtryk for at få de sidste detaljer på plads i Rødbyhavn.
Foto: Torben Larsen

Ugeavisen Lolland

Krone Apotek er kommet til Maribo og Rødbyhavn

Når apoteket i Rødbyhavn åbner den 19. april, skifter tre apoteker på Lolland navn. Krone Apotek bliver det nye navn, der alle drives af apoteker Louise Ingerslev Vorbeck.
14. april 2021 kl. 09:16 Af Daniel Brøns

MARIBO/RØDBYHAVN Den 19. april bliver lidt af en festdag i Rødbyhavn - en fredag, hvor byen får sit helt eget apotek efter at apoteket er flyttet fra Rødby til Rødbyhavn for at blive hele Sydlollands nye og moderne apotek.

Samtidig skifter to apoteker i Maribo navn, så apoteket i Vestergade får navnet Maribo Krone Apotek, mens apoteket i Torvegade skifter navn til Torvegade Krone Apotek. At de tre apoteker nu får samme navn skyldes blandt andet, at der i flere år har været en del forvirring omkring navnene. Kædens apotek i Rødby har nemlig tidligere heddet "Rødby Løve Apotek", selv om den afdeling ikke har samme ejer som Løve-apotekerne i Maribo.

- Derfor har vi brugt anledningen til at få et helt nyt navn, så der er en sammenhæng i vores serviceydelser, uanset om man træder ind i en butik i Maribo eller i Rødbyhavn, forklarer Louise Ingerslev Vorbeck, der tager afsked med apoteket i Rødby på sidste åbningsdag den 17. april.


Fest-åbning

Selve åbningen i Rødbyhavn kommer ikke til at gå ubemærket hen. På dagen ventes masser af kunder fra morgenstunden - måske også fordi de første 100 får en såkaldt "goodie-bag" med en gave fra byens nye apotek. Desuden er der 20 procent rabat på en lang række varer, der ikke hører til kategorien medicin.

Der ventes dog ikke store køer, da der er tre kasser åbne i det nye, moderne apotek, hvor de samme ansatte som hidtil vil være til stede for at yde service og vejlede kunderne.

Annonce

Apoteket har åbent 9-17 mandag til torsdag og 9-17.30 fredag. Lørdag er åbent 9-13.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE