cookie-og-privatlivspolitik
I 1960'erne blev der afholdt popballer i Ridehuset.
I 1960'erne blev der afholdt popballer i Ridehuset.
Foto: Museum Lolland-Falster

Ugeavisen Lolland

Lån historisk kulisse til offentlige events

Fra 25. juni til 31. august i år kan du låne det smukke 150 år gamle ridehus i Reventlowparken til kulturelle aktiviteter.
14. januar 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

PEDERSTRUP Har du altid drømt om at holde et arrangement på et helt særligt sted, så har Museum Lolland-Falster et tilbud, du bare ikke kan sige nej til. I perioden fra 25. juni til 31. august åbner Museum Lolland-Falster i samarbejde med Lolland Kommune nemlig for muligheden for at låne det smukke 150 år gamle ridehus til offentlige, kulturelle aktiviteter.

Ridehuset udlånes til foreninger eller kulturelle aktører, der ønsker at skabe kulturelle, kunstneriske eller historiske arrangementer. Arrangementerne skal være offentligt tilgængelige. Aktiviteterne kan både være enkeltstående som fx koncerter og teateropførelser eller længerevarende som en særudstilling. Kun fantasien sætter grænser.

Projektbeskrivelsen sendes som pdf-fil til museumsinspektør Louise Sebro på los@museumlollandfalster.dk senest 15. februar. Mere info på tlf. 25 59 34 57.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce