cookie-og-privatlivspolitik
Det er sjovt at spille bridge, men helt sikkert nemmest med en fast partner.
Det er sjovt at spille bridge, men helt sikkert nemmest med en fast partner.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Lær at spille bridge

Bridge-sæsonen starter nu i Nakskov Bridgeklub, og begyndere får et særligt kursus
04. september 2021 kl. 09:13 Af Daniel Brøns

NAKSKOV Nakskov Bridgeklub har medlemsfremgang for tiden, men kunne godt bruge endnu flere til at være med, når der er hygge om mandagen, hvor omkring 40 spillere mødes i aulaen i det gamle sundhedscenter. Den 13. starter de op klokken 18.30, og lidt senere på måneden - den 30. starter et kursus for nye spillere klokken 19.


Kend din makker

Og formand Torben Pedersen forsikrer, at det er rigtigt sjovt at være med.

- Man bliver jo sat i gruppe med nogle jævnbyrdige, og så kan man selv vælge, hvor avanceret man vil spille. Bare makkeren kender din spillemåde, så har alle gode muligheder for at vinde, siger formanden, der garanterer, at han godt kan finde en makker til nye spillere også.

- Nogle gange kan det også være sundt at spille med en ny makker - så skal man bare holde sig til de mest simple systemer, så man forstår hinanden.

Faktisk kan man også lære at spille bridge ved at få gode råd online - fx hos Danmarks Bridgeforbund, der har en del spændende ting på hjemmeside. Men sjovere er det at komme ud ud og spille med andre.

Annonce

- Alt det - og meget andet finder man ud af i klubben, siger formanden, der træffes på 21420075.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE