cookie-og-privatlivspolitik
Nej - det sjove studieliv sammen med andre hver dag vil ikke være muligt. Men uddannelsen skulle være god nok.
Nej - det sjove studieliv sammen med andre hver dag vil ikke være muligt. Men uddannelsen skulle være god nok.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Læs din HD på Lolland

Virksomheder kan have svært ved at tilbyde videreuddannelse lokalt, men faktisk kan man læse en del online, hvis man har disciplinen til det. HD er nu en mulighed - men det koster en hel del.
28. november 2021 kl. 08:13 Af Daniel Brøns

LOLLAND Det er Aalborg Universitet, der er gådt i gang med at tilbyde uddannelserne over hele landet. Hidtil har de erhvervsøkonomiske diplomuddannelser ellers været mere svære at komme i gang med.

Universitetet har investeret i et nyetableret, professionelt studie, og fra februar 2022 er det muligt at læse HD i et komplet onlineforløb, hvilket foruden en større fleksibilitet i hverdagen også gør det muligt at tage uddannelsen, uanset hvor i verden, man befinder sig.langt fra universitetsbyerne nu får langt bedre mulighed for at styrke de erhvervsøkonomiske kompetencer til gavn for både dem og de lokale virksomheder.

Studiet byder på en kombination af professionelt optaget undervisning og livestreamet undervisning - såkaldt live learning - som blandt andet vil indeholde Q&A-sessions, diskussioner af emner, øvelser og gruppearbejde - så man føler sig ikke helt alene under uddannelsen.

Typisk vil man vælge at læse grunduddannelsen HD1 sideløbende med et fuldtidsjob.

Man kan dog ikke få uddannelsesstøtte - og første del koster ikke mindre end 60.000 kroner. dbr

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE