cookie-og-privatlivspolitik
De to medarbejdere, som kunderne vil kunne møde i Change Lingerie i Nakskov, nemlig personal shopper Monica Jørgensen (tv) og butikschef Karina Roskov Olesen.
De to medarbejdere, som kunderne vil kunne møde i Change Lingerie i Nakskov, nemlig personal shopper Monica Jørgensen (tv) og butikschef Karina Roskov Olesen.
Foto: pr

Ugeavisen Lolland

Lingeri for alle kvinder

Står der lækkert undertøj på listen over julegaveindkøb, så får du fra i næste uge en ny mulighed for at gøre dine indkøb i Nakskov, når butikken Change Lingerie slår dørene op.
06. december 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Uanset størrelse og kropsform kan enhver kvinde finde lige det lækre og flotte lingeri, som hun (og måske også hendes partner) går og drømmer om.

Det lover butikken Change Lingerie, som torsdag 9. december åbner i Nakskovs gågade, nærmere bestemt i Søndergade 32.


Bh'er fra A til M

- Change Lingerie's mission er at give alle kvinder muligheden for at finde lingeri med den helt perfekte pasform, uanset hvilken størrelse, hun er, eller hvilken kropstype hun har, forklarer Charlotte Haure Johansen, senior sales coach i Change of Scandinavia A/S. Hun fortsætter:

- Vi mener ikke, at du skal passe ind i din bh - bh'en skal passe dig. Derfor tilbyder vi et udvalg af 88 forskellige bh-størrelser fra A- til M-skål.


Mere end 270 butikker

I begyndelsen blev kollektionerne fra Change Lingerie solgt i store detailbutikker, men i 2001 åbnede den første Change Lingerie-butik i Ringsted.

Annonce

Kort efter åbnede den næste butik på Strøget i København. Siden er det kun gået fremad, og der findes i dag over 270 Change Lingerie-butikker rundt om i Europa og i Canada.

Foreløbig er der ansat to medarbejdere i butikken i Nakskov, nemlig en butikschef og en personal shopper.

- Vi glæder os til at åbne butik i Nakskov, og vi byder velkommen med lidt godt til ganen og med 30 procent rabat på alt i butikken, slutter Charlotte Haure Johansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE