cookie-og-privatlivspolitik
Richard Ragnvald (her i selskab med bingovært) er garant for god stemning, når han optræder til Lions Nakskovs julefest.

2

Billeder

Richard Ragnvald (her i selskab med bingovært) er garant for god stemning, når han optræder til Lions Nakskovs julefest.
Foto: RRs facebookside

Ugeavisen Lolland

Lions inviterer til juleshow med Richard Ragnvald

Traditionen tro inviterer Lions Nakskov byens ældre og ensomme til stor julefest med underholdning, tale og det store kaffebord.
17. november 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Søndag 5. december klokken 14 lyder startskuddet for årets store julefest, som Lions Nakskov er vært for.

Og der er nok at se frem til, når byens ældre, ensomme og handicappede begiver sig af sted mod Svingelen, hvor festen foregår, nærmere bestemt i Skovridergaarden.


To entertainere

Sognepræst ved Sankt Nikolai Kirke, Jesper Vigant, er inviteret med til festen for at holde årets juletale.

Det skal nok blive underholdende, for med sin baggrund som skuespiller forstår Jesper Vigant at tryllebinde sit publikum.

Selve underholdningen er i år lagt i hænderne på Richard Ragnvald, som vil diske op med et stort juleshow, hvor nogle af hans mest populære evergreens indgår.

Annonce

Og under hele seancen kan deltagerne frit forsyne sig fra bordet med kaffe og lækkert bagværk.

Dørene åbnes allerede klokken 13.

Det koster 100 kroner at deltage i den storslåede fest, og billetter kan på forhånd købes hos Byens Bager på Løjtoftevej og hos Ugeavisen i Nygade.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE