cookie-og-privatlivspolitik
I det nye kædesamarbejde er smøring af cyklen normalt med i garantien, fortæller Erik Larsson.
I det nye kædesamarbejde er smøring af cyklen normalt med i garantien, fortæller Erik Larsson.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Livstidsservice på cyklen i nyt kædesamarbejde

Larsson Cykler i Maribo går nu ind i cykelkæden "Cykelstyrken". Det betyder blandt andet, at kunderne kommer til at opleve nogle meget favorable servicevilkår. Desuden kommer flere attraktive mærker ind.
09. oktober 2020 kl. 13:40 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Erik Larsson fortæller, at det nye kædesamarbejde kommer til at betyde, at han får lettere adgang til fælles indkøb og breder udvalg.

- Cykelstyrken arbejder sammen med kendte mærker som Hollanske Gazelle, både Elcykel og alm cykel. Som inden længe vil være at finde i butikken. Derudover kommer mærkerne Specialized, Gribgrab, Hövding, også snart i butikken, så alt i alt kommer samarbejdet til at medføre fordele på alle niveauer, siger han.

En af aftalerne lyder, at man - mod at betale 299 kroner ekstra for cyklen - kan få den smurt og justeret hvert år i hele cyklens levetid. Og for 499 kroner yderligere gælder tilbuddet også en elcykel.

Og cykelhandler Erik Larsson kan godt lide de nye koncepter, som han bliver en del af.

- Garantikonceptet er lige efter min smag, for det henvender sig til dem, der vil ofre tid på at få serviceret cyklen, så de er i god form altid.

- De cykelglade entusiaster får en gratis service, og samtidig får vi mulighed for at opdage det, når det er tid for at skifte bremseklodser, dæk eller andre sliddele, siger han.


Gratis sliddele

Og har man ikke lyst til at betale sliddele heller, så har Cykelkæden også et godt tilbud til elcykel-ejere.

I 32 måneder kan man tilkøbe samtlige services - inklusive skift af sliddele for et engangsbeløb på 2499 kroner.

- Så kender man prisen på sit cykelforbrug i en lang periode - ja faktisk helt op til cyklens levetid, og den kan være i mange år, hvis man passer godt på den, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce