cookie-og-privatlivspolitik
Her er bare et eksempel af mange på, hvordan et outfit til kæresten kan se ud. Og så har butikken alle tænkelige størrelser.
Her er bare et eksempel af mange på, hvordan et outfit til kæresten kan se ud. Og så har butikken alle tænkelige størrelser.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Lokale tøjbutikker kan konkurrere

Man kan sagtens finde et komplet lækkert sæt tøj for tusind kroner hos lokale tøjbutikker. Derfor undrer det Charlotte Klink fra Tallulah i Rødby at kun få vælger at handle lokalt.
23. november 2020 kl. 09:23 Af Daniel Brøns

Annonce

RØDBY Superhyggeligt med rigtigt flot tøj på reolerne - sofahjørne til hygge - og en smilende indehaver bag disken. Tøjet ser spændende og moderne ud - og indehaver Charlotte Klink kunne derfor ikke være mere tilfreds med sin butik Tallulah, der er eneste tøjbutik i Rødby.

- Jeg har lige fået et par superlækre nye varemærker ind, og alle er ellevilde, når de ser det, så derfor ville jeg så gerne, at endnu flere kom ind og oplevede deres lokale tøjbutik, siger hun.


Billig julegave

Selv mændene burde benytte juletiden til at opleve butikken.

- Jamen man kan jo ikke finde en bedre gave til kæresten end noget lækkert tøj. Og for tusind kroner kan vi hurtigt finde noget virkelig moderne sæt tøj i tre dele til under tusind kroner. Og kan kæresten ikke lide det, så kan hun jo bytte det, fortæller Charlotte Klink, der stadig ikke har nået et niveau, hvor hun kan drive den med ansatte og råd til ferie.


Handl lokalt

- Der er ingen tvivl om, at Rødby er inde i en positiv udvikling, men det er desværre kun en meget lille procentdel af borgerne, der handler tøj lokalt. Der er jo rigeligt med købekraft til både min butik og endnu flere, så der er altså grund til at sige det lidt tydeligere, at folk må beslutte sig om de vil have en levende by, siger Charlotte Klink, der selv gør alt for at udvikle sig, så flere får oplevet hendes butik med fleksible åbningstider, home parties og andre tiltag.

Butikken er åben alle hverdage fra 10-16 og 10-14 på lørdage. Og efter behov ved personlig kontakt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce