cookie-og-privatlivspolitik
Bankoholdet er (fra venstre): Randi Kofoed Jørgensen, Maria Juul, Heidi Juul og Carsten Rasmussen.
Bankoholdet er (fra venstre): Randi Kofoed Jørgensen, Maria Juul, Heidi Juul og Carsten Rasmussen.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Loppemarked erstattet af bankoeventyr i Rødby

Onsdage i lige uger er der fremover banko i festsalen i Kernehuset i Rødby. Første gang er 17. november.
12. november 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

RØDBY En æra i foreningen Tirsted IK85 er slut. I starten af oktober blev det sidste loppemarked afholdt. En vemodig dag - men også på tide, lyder det fra Randi Kofoed Jørgensen, formand for Tirsted IK85. Hun fortsætter:

- Derfor har vi i foreningen besluttet at sadle om, følge med tiden og bruge vores frivillige kræfter anderledes. Ideen med banko er kommet fra lokalbefolkningen, som har efterspurgt det et stykke tid. Nu hvor de nye festlokaler på den gamle skole i Brandstrup, som foreningen ejer og har døbt Fællesskabet Kernehuset, er sat så fint i stand, så har vi også et sted at afholde bankospil. Så den 17. november går det løs. Vi åbner dørene klokken 17, og spillet går i gang klokken 18.30.

Der er samlet et hold af frivillige, som både arrangerer og afholder bankoaftener, hvoraf tre af dem har erfaringer fra Landet Beboerhus.


34 gevinster 

Holdet bag bankoaftenerne udlodder 34 gevinster på hver bankoaftener. Det vil primært være kødpakker og enkelte pengepræmier.

- Det er sådan, vi starter vores bankoeventyr, og så kan vil jo altid lave småændringer undervejs, alt efter hvad bankofolket ønsker sig, lyder det fra Randi Kofoed Jørgensen.

Annonce

For at spille med skal man være støttemedlem af IK85.

Det koster 100 kroner for et kalenderår- uanset hvornår du melder dig ind.

-Men fordi vi starter op nu her sidst på året, så får nye støttemedlemmer resten af 2021 med i deres kontingent for 2022, forklarer Randi Kofoed Jørgensen.

Man melder sig ind som støttemedlem på www.ik85.dk Der vil også være hjælp at finde i huset den 17. november, hvis der er nogen, der har brug for hjælp med at melde sig ind i foreningen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE