cookie-og-privatlivspolitik
Det hele er stadig til salg hos Lailas Loppemarked - men kun en lille del er foreløbig lagt online.
Det hele er stadig til salg hos Lailas Loppemarked - men kun en lille del er foreløbig lagt online.
Foto: Daniel brøns

Ugeavisen Lolland

Loppemarkedet satser nu på online

Hos Lailas Loppemarked udvider de nu både digitalt og analogt. På en ny hjemmeside kan man snart bestille op imod 500 forskellige varenumre, og det skal hjælpe Laila Jørgensen med at få mere plads i butikken, der bugner af varer.
21. februar 2021 kl. 12:46 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Pladsmangel. Det er den store udfordring i brugt-branchen lige nu, hvor dødsboer stadig skal tømmes, og hvor folk stadig bruger nedlukningen til at rydde op. Og hos Laila Jørgensens loppemarked hober kasserne sig op i caféen og i store dele af de øvrige 450 kvadratmeter.

- Så jeg måtte jo gøre noget for at få afsat varerne, siger Laila Jørgensen, der nu planlægger at udvide lidt med flere kvadratmeter. Desuden har hun etableret en web-butik og et fotostudie, som skal hjælpe hende af med varerne.

- Det er jo fremtiden, så selv om jeg fortsat vil have masser af almindelige besøgende, så er mit mål at få 500 varer lagt op online, så folk kan gå på loppemarkedet altid, siger hun og fremviser de første varer, der omfatter alt fra nips til udendørs lamper og andre brugsgenstande - til priser, der klart understreger, at det er mere loppemarked end antik.


Gratis afhentning

Hvis lokale kunder finder en vare, som de selv vil hente hos Laila, så er det i øvrigt ganske gratis at afhente den. Ellers pakker hun gerne og sender med GLS. Eneste tillæg er så portoen, fortæller Laila Jørgensen, der i øvrigt klarer sig udmærket - trods nedlukningen.

- Lige nu tjener jeg selvfølgelig næsten ingenting, men de værste anelser blev jo gjort til skamme, da den første nedlukning kostede mindre end jeg tjente ekstra i månederne bagefter, så mon ikke også 2021 ender med at blive et godt år. Det tror jeg bestemt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE