cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Rasmussen har intet problem med at få kunder ind i butikken efter coronalukningen.
Thomas Rasmussen har intet problem med at få kunder ind i butikken efter coronalukningen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Loppen i Maribo har kæmpe succes

Coronakrisen har givet os alle tid til at rydde op på loftet, og det kan mærkes hos "Loppen" i Maribo, hvor det er væltet ind med nye kunder, der vil leje hylder - og købe fra dem.
12. juni 2020 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO - Handel med "lopper" på lejede hylder er blevet et stort hit - også i Maribo, hvor "Loppen" i Skelstrup måtte lukke den 14. marts på grund af krisen. Men siden genåbningen for et par uger siden er det gået rigtigt stærkt.

- Det var nemt nok at lukke op igen, for folk har ladet deres varer stå på hylderne, og så var det jo bare at åbne døren, siger Thomas Rasmussen, der er medejer af "Loppen".

- Men vi har også fået masser af nye lejere til reolerne, samtidig med, at kundestrømmen generelt har været meget stigende, siger han og fortæller, at han er blevet meget positivt overrasket.

- Vi var nervøse for, at det var tidligt at åbe op, men vi har også givet os god tid for at lave et sikkert produkt, som kunne køre på fuldt blus.

Thomas Rasmussen ejer "Loppen" sammen med Lars Jensen, og de synes, at det er blevet en fin forretning.

- Vi ville lave en forretning med lave stand-priser, og det har virket rigtigt godt for os. Mange er kommet til os fra de store steder, hvor de ikke har kunnet tjene standlejen hjem. Her går det faktisk så godt, at vi har solgt over 30.000 varer fra februar til marts, og det giver loyale lejere, siger Thomas Rasmussen, der er overbevist om, at de mange hylde-lejere medfører en stor variation i udbuddet.

- Der er altid noget nyt på hylderne, så vi er jo nærmest blevet et udflugtsmål. Vi ser ofte, at folk tør holde udsalg med 50 procent i rabat, fordi standen ikke koster så meget, siger butiksejeren og oplyser, at man kan leje en stand fra kun 225 kroner for fire uger.

Loppen Maribo har åbent torsdag og fredag 12-17 samt lørdag og søndag 10-15.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce