cookie-og-privatlivspolitik
Kom til juletræstænding på Axeltorv på fredag, 12. november.
Kom til juletræstænding på Axeltorv på fredag, 12. november.
Foto: privat

Ugeavisen Lolland

Lys i Nakskovs juletræ

På fredag tændes både juletræ og julebelysning i hele byen.
10. november 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Snart sænker julehyggen sig over det ganske land; men for rigtigt at komme i julestemning, må der lys til. Masser af lys.

I Nakskov tændes juletræet på fredag, 12. november, klokken 17, og samtidig kommer der blus på byens strålende julebelysning, som i år er blevet udvidet med smukke stjerner til at hænge i guirlanderne, som allerede sidste år frydede nakskovitterne og byens julegæster gennem årets sidste måneder.


Slikposer til børnene

Juleløjerne begynder allerede klokken 16.30, hvor der traditionen tro vil defilere et optog gennem byen med nisser flankeret af brandbiler og med selveste julemanden i fortroppen.

Optoget starter ud fra Dampmøllen og går gennem byen op til Axeltorv, hvor der - som der plejer - ganske sikkert vil være den vildeste juletrængsel af folk i alle aldre - ikke mindst af børn, som vil flokkes om julemanden for at få en af de slikposer, han deler ud - også her hersker de gode gamle traditioner.

Juletræet tændes i år tidligere end normalt.

Annonce

Det skyldes, at en ny tradition, den amerikansk inspirerede Black Friday, har sneget sig ind og har lagt beslag på den fredag sidst i november, hvor juletræet plejede at blive tændt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE