cookie-og-privatlivspolitik
Mette Lynge Eichwald får nu lidt mere tid - måske til håndbolden i Rødby Håndboldklub.
Mette Lynge Eichwald får nu lidt mere tid - måske til håndbolden i Rødby Håndboldklub.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Mægleruddannet i det hæsblæsende corona-år

Mette Lynge Eichwald har haft et hæsblæsende første år som trainee i Nybolig i Maribo. 79 huse blev solgt, mens hun skrev speciale, men nu er eksamensbeviset i hus.
17. september 2021 kl. 11:48 Af Daniel Brøns

MARIBO Selv om man laver det samme som mægler og trainee, så er det alligevel rart at få et rigtigt eksamensbevis. Det fortæller Mette Lynge Eichwald, der siden september 2020 har læst til mægler hos Nybolig Maribo-Rødby, mens hun sideløbende har passet sin uddannelse i København, og det har været supersjovt, men også meget travlt.

- Et speciale skal jo gerne være på omkring 40 sider, så det skrev jeg fra april til juni, som nok var de travleste i butikkens historie, siger hun og fortæller, at der blev solgt 79 huse i perioden.

- Og hver en handel består jo af et utal af detaljer omkring tilstandsrapporter, lokalplaner, finansiering og meget, meget andet, så man skal være der for kunderne og hjælpe med det hele, siger den nyuddannede mægler, der føler, at hun har valgt den helt rigtigt uddannelse.

- Jeg har altid gerne ville have et job, hvor man ikke sidder på kontoret altid, så jeg kommer nu rigtigt meget ud, og det er dejligt. Og så kan jeg godt lide at yde service og mærke, at min indsats hjælper kunderne og skaber tryghed i handlen, siger hun og fortæller, at der fortsat er meget travlt. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE