cookie-og-privatlivspolitik
Harry Potter-universet bliver fortsat et af omdrejningspunkterne for festivalen.
Harry Potter-universet bliver fortsat et af omdrejningspunkterne for festivalen.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Lolland

Magisk Festival på vej

Også i 2021 skal der være Magisk Festival i Maribo, arrangeret af Biblioteket og Musikskolen med støtte fra bylivspuljen. Programmet er ikke helt klart endnu, men sikkert der det, at det kommer til at ligge om fredagen i pinsen - altså den 21. maj. I år bliver det dog nok uden børnesamba.




20. april 2021 kl. 15:55 Af Daniel Brøns

MARIBO Afstandskrav og afsprining står fortsat for døren, når der den 21. maj inviteres til Magisk Festival i Maribo, hvor Harry Potter og andre eventyrfigurer vil være i centrum for oplevelser rundt om i byen.

Typisk vil der være boder, aktiviteter og oplevelser både i gaden og i butikkerne, og det kommer der også i år, fortæller formanden for Maribo Handel Birger Christensen.

- Det bliver noget med aktiviteter, der kan gennemføres i små grupper, så børnesamba bliver formentlig ikke en del af programmet. Til gengæld tænker jeg, at boderne og aktiviteterne såsom spil og lege vil blive gennemført som det plejer, siger han og oplyser, at han også regner med, at der bliver mulighed for at møde de populære ugler på dagen.

- Programmet bliver mere klart i løbet af uge 21, og det vil blive offentliggjort på internettet. Det kan nemt findes ved at søge på internettet med sætningen "Magisk Festival".



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE