cookie-og-privatlivspolitik
Amalie Knirke Jensen får en snak med Birger Christensen i Green House om strategien.
Amalie Knirke Jensen får en snak med Birger Christensen i Green House om strategien.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Maribo får ny hjemmeside

Maribo Handel har udviklet en ny hjemmeside, der gør det nemmere at få overblik over alt det, der sker i byen - og handle lokalt - både online og fysisk i byen.
07. oktober 2021 kl. 14:58 Af Daniel Brøns

MARIBO Året 2021 vil i fremtiden nok blive husket som året, hvor butikkerne i Maribo Handel for alvor besluttede at professionalisere sit virke takket være en andel i kommunens 600.000 kroner til de tre største handelsbyer i kommunen. Det fortæller formand for foreningen Birger Christensen, der har fået råd til at udvikle en ny hjemmeside - og ansætte Amalie Knirke Jensen til eventchef nogle få timer om ugen til at være tovholder i foreningens aktiviteter.

Og nu er resultaterne ved at vise sig, fortæller Amalie Knirke Jensen, der nyligt har afsluttet sommerens onsdagsmarkeder og nu er i gang med lanceringen af den nye hjemmeside "Maribo.dk".

Her kan man finde alt, der sker i byen, og det er planen, at butikkerne på Maribo.dk kan få en link til deres egen butik - eller web-butik, hvis de har sådan en. Og så vil Amalie Knirke Jensen også fortsat udvikle nyheder på facebook og Instagram.

Birger Christensen vurderer, at de nuværende 600.000 kroner til tre byer ikke er nok til at sikre handelsforeningerne fremover.

- Men får vi det dobbelte, så kan vi virkelig gøre en forskel, siger han.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE