cookie-og-privatlivspolitik
En kæmpe pokal tilhører nu Q8 i Maribo.
En kæmpe pokal tilhører nu Q8 i Maribo.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Maribo har Danmarks bedste Q8-servicestation

Q8 på Østre Landevej i Maribo kan det kommende år kalde sig for Danmarks bedste servicestation. Med sit rekordoverskud fungerer stationen som et stort forbillede for de øvrige Q8-stationer.
05. december 2021 kl. 10:36 Af Daniel Brøns

MARIBO Q8 i Maribo er ifølge selskabet Q8 "Årets Station i Danmark" - en pris, der blev vundet i kapløbet med flere end 100 servicestationer.

Når titlen gik til Maribo skyldes det, at servicestationen har udmærket sig med flotte resultater på alle parametre.

- Stationen ligger til at lave et rekordoverskud i år. Det er mere end en fordobling af sidste års resultat og langt over budgettet. Det formår de, fordi de har en rigtig god ledelse, som fungerer som et forbillede for andre, siger Orla Hansen, Distriktschef hos Q8 i Danmark

Vinderne var naturligvis glade for prisen ved fredagens uddeling. Især fordi det kom som en stor overraskelse. Og der er blevet gjort et stort arbejde med at optimere driften de seneste år.

- Vi er ikke en af de største Q8 stationer, men vi er glade og stolte over, at vi alligevel formår at vinde prisen som Årets station. Faktisk kommer det som en kæmpe overraskelse, på trods af, at vi har gjort en stor indsats i forhold til at puste nyt liv i stationen og skabe nye rutiner i dagligdagen, siger David Dziadula, der er forretningschef hos Q8 i Maribo.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE