cookie-og-privatlivspolitik
Juletræstændingen betyder også i år godter til børnene.
Juletræstændingen betyder også i år godter til børnene.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Maribo tænder juletræet

Fredag afholdes årets måske største fest i Maribo, hvor der er underholdning og juletræstænding på Torvet - og hvor årets juletræstænder afsløres.
25. november 2021 kl. 09:22 Af Daniel Brøns

MARIBO Den 26. November er der både Black Friday og juletræstænding i et Maribo, der ventes godt fyldt. Butikkerne har meldt om fyldte hylder, men også om leveringsproblemer, så det er nu, man skal købe julegaverne.

Juletræet vil blive tændt kl. 17.00 af den juletræstænder, som flest har stemt på her i avisen. Det er stadig muligt at stemme, som det fremgår af ugens stemmeseddel.Inden juletræstændingen vil der være børneunderholdning med Nissen Niller fra kl. 16.20-16.55 - og efter juletræstændingen er der slikposer til alle fremmødte børn.

Formanden for Maribo Handel Birger Christensen glæder sig til den store dag - og til december i øvrigt, som de handlende har gjort meget ud af.

- Hver lørdag i December d. 4., 11., 18. vil julemanden gå rundt i gaderne og butikkerne og uddele juleslik til alle de børn han møder på sin vej. Det er vi glade for at kunne igen, siger han og efterlyser deltagere til årets juleoptog.Den 19. December vil der nemlig vanen tro være Juleoptog med Sakskøbing Tambourkorps i spidsen. Juleoptoget starter senest kl. 13.15 fra Maribo Hallerne, og går herefter gennem byen til SuperBrugsen og slutter på torvet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE