cookie-og-privatlivspolitik
Torsten Bo Jørgensen har været engageret i byudviklingen i Maribo og en række andre byer, og stod for at tilrettelægge idéudviklingen.

18

Billeder

Torsten Bo Jørgensen har været engageret i byudviklingen i Maribo og en række andre byer, og stod for at tilrettelægge idéudviklingen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Masser af ideer i Maribo

Formanden var i karantæne, men idé-udviklingen lykkedes trods de svære tider ved generalforsamlingen i Maribo Handel.
17. marts 2020 kl. 15:00 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Skal der gøres mere ud af onsdagsmarkederne med flere sjove børneaktiviteter, luksus-lopper og auktioner i samarbejde med virksomheder som Lauritz.com. Og skulle vi invitere flere kvalitets-kræmmere gennem en aktiv indsats? Eller skal vi sadle helt om og fokusere kræfterne på nye typer af aktiviteter. Måske kunne man udnytte, at byen har så mange resturanter og lave gastronomiske event. Måske kunne man køre op på den helt "høje klinge" og udvikle kunstværker i hele det centrale Maribo - og skabe nye oplevelser udenfor centrum også. Idéer var der nok af på generaforsamlingen, da de handlende i Maribo var samlet i tirsdag den 10. marts i Bangs Have pavillonen, hvor en del handlende fastholdt, at der skal gøres mere for at få fyldt op til arrangementerne end på at skabe nye.

Birgitta Festivalen og Jazzfestivalen gav ikke mange kunder i specialbutikkerne. Juleoptoget fik ros, men havde det hårdt i konkurrence med optoget i Sakskøbing, og derfor vil det i år blive flyttet til en anden søndag.

Ordstyrer på idéudviklingen var Torsten Bo Jørgensen, som har været engageret i byudviklingen i Maribo og en række andre byer, og planen er nu at arbejde videre med idéerne. Men der er begrænsede ressourcer, så derfor er det nødvendigt, at borgere i hele byen engageres mere, hvis midtbyen skal blive mere attraktiv, for lige nu har butikkerne det svært økonomisk og må derfor fokusere på deres butik.

Især specialbutikkerne har det svært i disse år, lød det blandt andet under næstformand Steen Lauritsens opløsning af formandens beretning.

Måske til manges overraskelse var der godt fyldt op til generalforsamlingen, hvor mange var i tvivl, om de turde give hånd. Men tæt sad de fleste, måske betrygget af, at den karantæneramte formand Birger Christensen ikke selv udviste tegn på corona-virus - og i øvrigt senere blev testet negativ.

Ved konstitueringen blev det et farvel til Julie Gullits og Lotte Stryhn. Nye blev Max Christensen og Marc Pabst. Steen Lauritsen opnåede genvalg.

Se billeder fra generalforsamlingen på ual.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce